ADVERTORIAL

Znanost je to ponovno napravila! Podesive naočale koje vam omogućavaju da se zauvijek oprostite od svog optometrista…

20/07/2024 | Mario Petrović

Share on facebook
Share on twitter
Share on google

Sažetak: Novi set naočala revolucionira način na koji ljudi razmišljaju o naočalama, bilo za čitanje knjiga ili čitanje ploče, tisuće Europljana već su usvojile ovaj izvanredan dio tehnologije i nije im bilo potrebno ući u optičku trgovinu i nije im potrebno raditi s pogrešnom dioptrijom. Sada svoj ProperVision možete dobiti s 50% popusta i besplatnom dostavom!

Mrzite li što se naočale isporučuju u okvirima koji odgovaraju samo jednoj veličini i koji vam mogu odgovarati ili ne? Jeste li umorni od kupnje novih svakih šest mjeseci kad vam se promijeni dioptrija? Može li vam jednostavno smetati da uvijek iznova sjedite i radite isti stari test vida? Pa, nemojte kliknuti dalje, jer ovdje imamo vaše rješenje.

Svi mi koji nosimo naočale smo bili tamo. Sjednete za stolicu i provedete dvadeset ili trideset minuta govoreći optometristu je li leća 1 ili 2 bolja i nadajući se da smo ispravno odlučili kad su obje izgledale gotovo potpuno isto, jer kad smo jednom narudžbu vratili, više nije bilo povratka šest mjeseci kasnije kada smo došli po nove, jer se naš broj samo povećavao.

Upravo su to revolucionarne nove podesive naočale koje su tu da sve zauvijek promijenjene!

O čemu mi pričamo?

Oni ovu malu izmišljotinu nazivaju ProperVision. Ideja austrijskog optičara, došla je u jednom mahu riješiti nevolje svih nositelja naočala.

Korištenje nove revolucionarne tehnologije dvostrukih leća omogućuje ručnu promjenu veličine naočala, bile one za blizinu ili daljinu. Kombinirajte to s prilagodljivim modernim okvirom koji možete prilagoditi nosu i licu i dobit ćete jedini par koji će vam ikad trebati.

Više ne trebamo iznova trošiti gomilu novca na nove okvire i leće. Budućnost je sada i to će biti par podesivih naočala koje će vam potrajati godinama.

Što čini ProperVision tako savršenim?

Kao ured prepun tehnoloških i gadget štrebera koji većinu vremena provode radeći na računalu, nije iznenađenje što gotovo svi nosimo naočale, plus jedan član tima koji iz nekog razloga nikada nije bio pogođen cijelim vremenom ispred zaslon i umjesto toga mu trebaju naočale za čitanje.

Razumljivo smo bili uzbuđeni zbog ProperVisiona jer je doslovno svatko od nas već nekoliko puta prošao kroz muku nabave novih naočala.

‘Ključ ProperVisiona’ je njegova prilagodljivost. Većini nas je to bilo prvi put da smo nosili naočale koje nisu bile preuske ili previše teške na nosu ili sa strane. Samo-podešavanje kako bi se uklopile baš kako treba, i vrlo ugodnog dizajna općenito, prvi put nam je sinula mogućnost da ne moramo trpjeti nepravilno postavljene naočale.

Prilagodba leće bila je lagana i besprijekorna, a najbolja stvar je bila da, ako je netko izgubio naočale, možemo mu jednostavno ponuditi naše!

Pozitivno smo bili oduševljeni koliko je ProperVision bio prikladan i udoban pa smo zapravo zaboravili pogledati čitav popis značajki:

Podesiva tehnologija dvostrukih leća – okrenite brojčanik i naočale se mogu lako prebaciti s + na – i na uobičajeno staklo 0 ako je potrebno.

Čvrsti materijali – napravili smo neke grube testove poput “slučajnog” sjedenja na njima ili ispuštanja istih i bilo nam je drago vidjeti kako pravilan fokus prolazi sa sjajnim rezultatima.

Prilagodljiv okvir – uskladite okvir s vašom glavom tako da nikada niste imali posla s onim linijama naočala koje “pritišću” na bočnim stranama glave.

Otporne na ogrebotine – Vrlo važan premaz protiv zamagljivanja i ogrebotina.

Moderan dizajn – lijepo se uklapa u bilo koju odjeću s kojom smo ih testirali u uredu!

Sigurno je reći da smo svi s naočalama, štreberi, bili jako zadovoljni i da je vrijeme da ispitamo cijenu koju bismo platili za ovaj novi komfor.

98% kupaca ProperVisiona preporučuju ovaj uređaj svojim prijateljima:

“Dragi Bože, već sam prošao kroz najmanje pet pari neugodnih naočala, možda je to moj abnormalni oblik lica, ali samo kad sam jednom probao ove podesive naočale, shvatio sam koliko mi treba okvir koji bih mogao ručno prilagoditi svom licu.”

“Stvarno sam se bojala da će izgledati čudno, ali zapravo izgledaju stvarno cool i ne kose se s mojom odjećom! Sve što trebam je okretati brojčanik dok ne vidim savršeno i dok im bude jako ugodno!! Ne, uskoro mi neće trebati nove naočale.”

“Moj se sin mučio da vidi bijelu ploču tijekom nastave, kupili smo mu naočale, ali on bi se žalio da je i dalje ponekad teško gledati, jer bi mu vid malo varirao s vremena na vrijeme tijekom dana. Sad smo mu nabavili ProperVision i on savršeno može vidjeti u bilo koje doba dana!”

Zaključak: Trebate li nabaviti ProperVision?

Cjelokupna ocjena

4.8/5

4.9/5
Jednostavnost korištenja
97%
Značajke
96%
Vrijednost za novac
98%

Je li nebo plavo? Da, vrijedi ih nabaviti! Znate li sve one unaprijed izrađene naočale koje se jeftino prodaju u supermarketima? Pa ProperVision nisu jedne od tih, više je poput svih tih 50-ak parova smotanih u jedan lijep prilagodljiv i udoban okvir.

Kako ih nabaviti?

Sad kad znate da ovaj fantastični novi izum postoji, vjerojatno želite znati gdje ga nabaviti, pa evo jednostavnih koraka:

    1. Ovdje naručite originalne ProperVision sa službene web stranice.
    2. Probajte ih, prilagodite i započnite svoj ugodan život bez optičkih trgovina.

SAVJET: ProperVision se trenutno jako brzo prodaje. Preporučujemo da brzo izvršite narudžbu prije završetka ove promocije!