Vetenskapen har gjort det igen! Justerbara glasögon som gör att du kan säga adjö till din optiker för alltid …

20/07/2024 | Gustav Andersson

Sammanfattning: En ny uppsättning glasögon revolutionerar sättet folk tänker på glasögon, oavsett om de läser en bok eller läser tavlan, tusentals européer har redan antagit denna anmärkningsvärda teknik och har inte behövt gå in i en optikbutik eller behöva ta itu med med ett felaktigt recept sedan dess. Du kan nu köpa din ProperFocus med 50% rabatt och gratis leverans!

Avskyr du att glasögonen kommer i bågar som passar alla som kanske inte är bekväma för dig? Är du trött på att köpa nya var sjätte månad när ditt recept ändras? Orkar du bara inte att sitta och göra samma gamla ögonprov om och om igen? Tja klicka då inte bort, för vi har din lösning här.
 
Alla av oss glasögonbärare har vi varit där. Du sitter i stolen och du spenderar tjugo eller trettio minuter på att berätta för optikern om lins 1 eller 2 var bättre och hoppas att vi bestämde oss för rätt när båda såg nästan exakt lika ut för att när vi väl gjort en beställning finns det ingen möjlighet att gå tillbaka tills sex månader senare när vi kommer för att få nya eftersom vårt nummer har ökat.
 
Detta är precis vad de revolutionerande, justerbara glasögonen har förändrats för alltid!
 

Vad Pratar Vi Om?

De kallar den här lilla manicken ProperFocus. Hjärnbarnet till en österrikisk optiker, den har kommit att lösa alla glasögonbärandes eländen i ett snabbt drag.
 
Med en ny revolutionerande dubbellinssteknik kan man manuellt ändra glasögonens storlek, vare sig det är nära eller långsynt. Kombinera den med en justerbar snygg båge som du kan matcha med näsan och ansiktet, och du har det enda paret du någonsin kommer att behöva.
 
Vi behöver inte längre spendera massor av pengar på nya bågar och linser om och om igen. Framtiden är nu och det är ett par justerbara glasögon som kommer att hålla i flera år.
 

Vad Gör ProperFocus Så Speciell?

 

Som ett kontor fullt av teknologi- och prylnördar som tillbringar större delen av sin tid att arbeta vid en dator är det inte förvånande att nästan alla använder glasögon, plus en teammedlem som av någon anledning aldrig har påverkats av hela tiden framför en skärm och behöver istället ett par glasögon för läsning.
 
Vi var förståeligt glada över ProperFocus eftersom bokstavligen var och en av oss har gått igenom prövningarna att få nya glasögon redan flera gånger.
 
Nyckeln till ProperFocus är dess anpassningsbarhet. För de flesta av oss var det första gången vi någonsin hade ett par glasögon som inte var för snäva eller för lösa på näsan eller på sidorna. Självjusterad för att passa precis rätt, och med en mycket bekväm design i allmänhet, var det första gången alternativet att inte behöva uthärda felaktigt passande glasögon uppenbarade sig för oss.
 
Linsjusteringen var enkel och smidig och det bästa var att om någon råkade tappa bort glasögonen kommer våra läsglasögon bara erbjuda hans bort!
 
Vi var positivt glada över hur passande och bekväma ProperFocus var att vi faktiskt glömde att titta på hela listan med funktioner:
 
Justerbar Dubbel Lins Teknologi – vrid på ratten och glasögonen kan enkelt byta från + till – till vanligt 0-glas om det behövs.
 
Kraftigt material – vi gjorde några grova tester som att vi ”oavsiktligt” satt på dem eller släppte dem och var glada att se att korrekt fokus passerade med glans.
 
Justerbar båge – anpassa bågen till ditt huvud så att du aldrig behöver hantera de glasögon som “trycker” på sidorna av ditt huvud.
 
Reptålig – En mycket relevant anti imma- och reptålig beläggning.
 
Snygg design – passar fint till alla kläder vi testat med på kontoret!
 
Det är säkert att säga att vi alla glasögonbärande nördar var mycket nöjda, och det var dags att undersöka det pris vi skulle betala för denna nya komfort.
 

98% av kunderna med ProperFocus rekommenderar den här enheten till sina vänner

“Gode gud jag har gått igenom minst fem par obehagliga glasögon redan, det kan vara min onormala ansiktsform men det är bara en gång jag provade dessa justerbara glasögon som jag insåg hur mycket jag behövde en båge som jag manuellt kunde anpassa till mitt ansikte . ”

”Jag var väldigt rädd att de skulle se konstiga ut men de ser faktiskt riktigt coola ut och kolliderar inte med min outfit! Allt jag behöver göra är att vrida på ratten tills jag ser perfekt och de är så bekväma !! Jag behöver inte ett nytt par glasögon någon gång snart. ”

”Min son har kämpat för att se den vita tavlan på lektionerna, vi köpte ett par glasögon till honom men han klagade över att det fortfarande var svårt att se ibland, som att hans syn skulle variera något från tid till mitt under dagen. Nu köpte vi ProperFocus till honom och han kan se perfekt när som helst på dagen! ”

Hur mycket kostar ProperFocus?

Ursprungligt pris för ProperVision är 1034 kr. Det här är mindre än några av oss betalade för de bågar vi för närvarande bär! För att inte tala om de fyra vi hade på oss tidigare! Men det blir faktiskt bättre, eftersom ProperVision håller en milstolpsförsäljningsfirande med 50% rabatt och frakt över hela världen! Att få det att kosta mindre än till och med det billigaste paret som någon av oss någonsin har haft! (Nu bara 517 kr)
 
ProperFocus är verkligen en av de bästa och mycket behövliga prylarna vi någonsin har granskat, och vi rekommenderar alla glasögonbärare att lägga undan sin skepsis och ge dem en chans. Innan rean slutar!
 
 
 

Slutsatser: Ska du skaffa ProperFocus?

Är himlen blå? Ja, det är värt det! Känner du till alla de färdiga glasögonen de säljer billigt på stormarknader? Tja ProperFocus är inte en av dem, den är mer som att alla de 50 eller så par rullade in i en fin justerbar och bekväm båge.

Fördelar:

  • Dubbla linser som är justerbara
  • Rep tålig
  • Unisex snygg design
  • Justerbar båge
  • Kan enkelt rengöras

Nackdelar:

  • Kan snart vara slut på lager

 

Hur man får tag på den?

Nu när du vet att den här fantastiska nya uppfinningen finns vill du förmodligen veta var du kan köpa den, så här är de enkla stegen:

  1. Beställ en original ProperFocus från den officiella webbplatsen här.
  2. Sätt på dem, justera och börja ditt bekväma optikerfria liv.

TIPS: ProperFocus säljs snabbt just nu. Vi rekommenderar starkt att du gör din beställning snabbt innan denna kampanj slutar!

Klicka här för att köpa din ProperFocus med 50% rabatt – Gratis frakt över hela världen under en begränsad tid >>>