Videnskab har gjort det igen! Justerbare briller, der giver dig mulighed for at sige farvel til din optiker for evigt…

20/09/2023 | Søren Krogh

Resumé: Et nyt sæt briller revolutionerer den måde, folk tænker på briller, hvad enten de læser en bog eller læser tavlen, tusinder af europæere har allerede vedtaget dette bemærkelsesværdige stykke teknologi og har ikke haft brug for at gå ind i en optikbutik eller har brug for at håndtere med en forkert recept siden da. Du kan nu få din ProperFocus med 50% rabat og gratis levering!

Hader du, at brillerne kommer i en størrelse, der passer til alle rammer, der måske eller måske ikke er behagelige for dig? Er du træt af at købe nye hver sjette måned, når din recept ændres? Kan du bare ikke være generet af at sidde og lave den samme gamle øjentest igen og igen? Nå end ikke klik væk, for vi har din løsning lige her.
 
Alle os brillebærere har været der. Du sidder ved stolen, og du bruger tyve eller tredive minutter på at fortælle optikeren, om linse 1 eller 2 var bedre, og håbede, at vi besluttede rigtigt, når begge så næsten nøjagtigt det samme ud, fordi når vi først havde bestilt, var der ingen vej tilbage, indtil seks måneder senere, da vi kom for at få nye, da vores antal er steget.
 
Dette er præcis, hvad de revolutionerende nye justerbare briller er kommet til at ændre sig for evigt!
 

Hvad taler vi om?

De kalder denne lille indretning ProperFocus. Hjernebarnet til en østrigsk optiker, det er kommet til at løse alle brillerens elendigheder i et hurtigt øjeblik.
 
Ved hjælp af en ny revolutionerende teknologi med dobbelt linse giver det en mulighed for manuelt at ændre størrelsen på brillerne, hvad enten det er nærsynet eller langsynet. Kombiner det med en justerbar stilfuld ramme, som du kan matche til din næse og dit ansigt, og du har det eneste par, du nogensinde har brug for.
 
Vi har ikke længere brug for masser af kontanter på nye rammer og linser igen og igen. Fremtiden er nu, og det er et par justerbare briller, der holder i årevis.
 

Hvad gør ProperFocus så speciel?

 

Som et kontor fuldt af tech- og gadgetnørder, der bruger det meste af deres tid på at arbejde på en computer, er det ikke overraskende, at næsten alle os bruger briller plus et teammedlem, der af en eller anden grund aldrig har været påvirket af hele tiden foran en skærm og har i stedet brug for et par briller til læsning.
 
Vi var forståeligt nok begejstrede for ProperFocus, da bogstaveligt talt har hver enkelt af os allerede været igennem prøvelsen med at få nye briller flere gange.
 
Nøglen til ProperFocus ‘er dens tilpasning. For de fleste af os var det første gang, vi nogensinde bar et par briller, der ikke var for stramme eller for tabte på næsen eller på siderne. Selvjusteret til at passe helt rigtigt og med et meget behageligt design generelt, var det første gang muligheden for ikke at skulle udholde forkert passende briller gik op for os.
 
Linsejusteringen var let og problemfri, og det bedste var, hvis nogen tilfældigvis mistede deres briller, vil vores læsebriller bare tilbyde det!
 
Vi var positivt begejstrede for, hvor praktisk og behagelig ProperFocus var, at vi faktisk glemte at se på hele listen over funktioner:
 
Teknologi Med Dobbelt Linse – drejning af drejeknappen, og brillerne kan let skifte fra + til – til almindeligt 0 glas, hvis det er nødvendigt.
 
Robuste materialer – vi gjorde nogle grove tests som “ved et uheld” at sidde på dem eller droppe dem og var glade for at se korrekt fokus passere med flyvende farver.
 
Justerbar ramme – match rammen med dit hoved, så du aldrig har haft at gøre med disse briller “tryk” linjer på siderne af dit hoved.
 
Ridsefast – En meget relevant antidåge- og ridsefast belægning.
 
Stilfuldt design – passer fint til ethvert outfit, vi testede det med på kontoret!
 
Det er sikkert at sige, at vi alle briller iført nørder var meget tilfredse, og det var på tide at undersøge den pris, vi ville betale for denne nye komfort.
 

98% af opkaldsvisionskunder anbefaler denne enhed til deres venner

”God gud, jeg har allerede gennemgået mindst fem par ubehagelige briller, det kan være min unormale ansigtsform, men det er kun en gang, jeg prøvede disse justerbare briller, at jeg indså, hvor meget jeg havde brug for en ramme, jeg kunne manuelt tilpasse til mit ansigt . ”

”Jeg var virkelig bange for, at de ville se underlige ud, men de ser faktisk rigtig seje ud og kolliderer ikke med mit outfit! Alt hvad jeg behøver er at dreje drejeknappen, indtil jeg ser perfekt, og de er så behagelige !! Jeg har ikke brug for et nyt par briller når som helst snart. ”

”Min søn har kæmpet for at se det hvide bræt i klassen, vi fik ham et par briller, men han klagede over, at det stadig var svært at se nogle gange, ligesom hans syn ville variere lidt fra tid til min i løbet af dagen. Nu fik vi ham ProperFocus, og han kan se perfekt når som helst på dagen! ”

Hvor meget koster ProperFocus?

Den oprindelige pris på ProperFocus er 750 kr. Dette er mindre end nogle af os har betalt for de rammer, vi har i øjeblikket! Lad være med de fire, vi havde på os før! Men det bliver faktisk bedre, da ProperFocus holder en skelsættende salgsfest med 50% rabat og verdensomspændende forsendelse! At få det til at koste mindre end selv det billigste par briller, nogen af ​​os nogensinde har haft! (Nu kun 375 kr)
 
Virkelig ProperFocus er en af ​​de bedste og hårdt nødvendige gadgets, vi nogensinde har gennemgået, og vi anbefaler stærkt enhver brillebærer at lægge skepsis til side og give dem en chance. Inden salget slutter!
 
 
 

Konklusioner: Skal du få ProperFocus?

Er himlen blå? Ja, det er det værd! Kender du alle de foruddefinerede briller, de sælger billigt i supermarkeder? Nå ProperFocus er ikke en af ​​dem, det er mere som alle de omkring 50 par der er rullet ind i en dejlig justerbar og behagelig ramme.

Fordele:

  • Dobbelt linse, der kan justeres
  • Modstandsdygtig mod ridser
  • Unisex stilfuldt design
  • Justerbar ramme
  • Kan nemt rengøres

Ulemper:

  • Måske snart er på lager

 

Sådan får du det?

Nu hvor du ved, at denne fantastiske nye opfindelse eksisterer, vil du sandsynligvis vide, hvor du kan få den, så her er de enkle trin:

  1. Bestil en original ProperFocus fra det officielle websted her.
  2. Sæt dem på, juster og start dit behagelige liv uden optik.

TIP: ProperFocus sælger hurtigt lige nu. Vi anbefaler stærkt at placere din ordre hurtigt inden denne kampagne slutter!

Klik her for at gøre krav på din ProperFocus med 50% rabat – Gratis verdensomspændende forsendelse i en begrænset periode >>>