Advertorial

Ez egy reklám és nem pedig egy újságcikk, újságblog vagy fogyasztóvédelmi tájékoztatás.

MARKETING KÖZLEMÉNY: Ez a weboldal egy piactér. Mint ilyen, tudnia kell, hogy a tulajdonosnak pénzbeli kapcsolata van az oldalon hirdetett termékekkel és szolgáltatásokkal. A tulajdonos kifizetést kap, amikor egy minősített leadre hivatkozik, de ennyi az egész.

REKLÁM KÖZLEMÉNY: Ez a weboldal és a weboldalon hivatkozott termékek és szolgáltatások hirdetési piacterek. Ez a weboldal reklámnak minősül és nem hírközlésnek. Az ezen az oldalon használt személyekről készült fényképek illusztrációk. Az oldal és az oldalon hivatkozott termékek és szolgáltatások tulajdonosa csak egy olyan szolgáltatást nyújt, amely során a fogyasztók beszerezhetik és összehasonlíthatják a termékeket.

EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ FIGYELMEZTETÉS: Ez a weboldal nem szolgál orvosi tanácsok nyújtására, sem az orvosi tanácsok és kezelés helyettesítésére a személyes orvosától. A látogatóknak tanácsos saját orvosukkal vagy más képzett egészségügyi szakemberrel konzultálni a betegségek kezelésével kapcsolatban. Az író nem vállal felelősséget a weboldalon található információk félreértéséért vagy visszaéléséért, valamint semmilyen veszteségért, kárért vagy sérülésért, amelyet közvetlenül vagy közvetve bármilyen kezelés, intézkedés vagy bármely itt tárgyalt élelmiszer vagy élelmiszerforrás alkalmazása okozott vagy feltételezett módon okozott. Az információ nem szolgál betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.